Reviews-NL

Onze klanten aan het woord

We hadden een heerlijk weekend in uw ‘ferme’! Kraaknet en een super uitvalsbasis voor topwandelingen! (Tine Gheldof)

Fijn weekend gehad in jullie vakantiehuis, alles zeer proper en mooi ingericht, alles aanwezig. Mooie wandelingen vertrekken vanaf de woning. Top woning. (Marie-Jeanne Vanpoucke).

Gisteravond zijn we terug gekomen van ons weekend in “la ferme oubliée “. En wat voor een weekend ! ! Bij aankomst had ieder van ons onmiddellijk een goed gevoel. De leefruimte was huiselijk en gezellig, de keuken ruimer dan we dachten. Ook alle slaapkamers en badkamers waren meer dan groot genoeg en iedereen was vol lof. Ook het kleine binnentuintje was gezellig en de tuinstoelen werden heel snel uit het tuinhuisje gehaald. Door het super mooie weer hebben we dan ook ten volle van dit plekje genoten. (L. Bammens)

We hebben een mooi weekendje gehad. Het huisje was dik in orde, niks tekort en heel proper. Zeker een aanrader voor families. (L. Maes)

Eerst en vooral, we hebben genoten van het weekendje. Huisje op een ideale locatie. Mooie wandelingen gedaan. Alles was aanwezig. (B. Buyens)
Wij hebben erg genoten van de mooie omgeving en enkele mooie wandelingen gemaakt die voorgesteld worden in de uitgebreide documentatie. Ook het eten in het dorp bij Menuchamps was een voltreffer. (J. Govaerts)

Locatie was rustgevend en je moest niet ver rijden om activiteiten te doen. Huisje is groot en heel netjes. Alles is er aanwezig. Eigenaar is heel vriendelijk en behulpzaam als je iets vraagt. (A. Haeke)

We hebben genoten van ons weekendje in het vakantiehuisje. Het is een net huisje, met heel goeie bedden. Het ommuurde tuintje is heel gezellig voor een barbecue. Ook de ligging is uitstekend. (V. Peeters)

Simpel, snel en gemakkelijk sleutels in kluisje. Grote kamers. Auto’s stonden veilig achter de poort. Gezellige huiselijke sfeer en alles aanwezig. Verwacht een authentiek, proper, gezellig privé huisje in de ‘Ardennen’ stijl met prima douches/bedden op een ideale locatie om de omgeving te verkennen. (D. Plessers)

Mooi gerenoveerd huis met mooie tuin. Een aanrader voor een grotere groep. (B. Vandycke)

We hebben een zeer aangenaam lang weekend gehad. Ruim huis, voldoende privacy, we waren met drie gezinnen. De afgesloten tuin was ook een pluspunt, vooral voor de kleinste. (N. Van Steenlandt)

We hadden met ons gezin een heel aangenaam weekend samen. “La Ferme Oubliée”. Het weer speelde natuurlijk een belangrijke rol. Het was een “super” verblijf. Ieder gezin een badkamer, alle modern comfort, een overvloed aan glazen, borden, tassen, spelen, dvd’s….We hebben het nog wel anders meegemaakt. Dus enkel superlatieven, waarvoor onze dank. Ook de ligging is zeer interessant. We bezochten het kasteel van Bouillon, Eurospace, de leisteengroeve in Bertrix en genoten van een grote wandeling in Fays. We maken zeker reclame bij de familie en vrienden. (M. Nottebaert)

We hebben enorm genoten van een week in deze woning. Alles voor een geslaagd verblijf is aanwezig. We hebben genoten van de rust van het dorpje. Kortom: een aanrader! (L. Pieters)

We hebben heel erg genoten van onze vakantie…de vele uitstapmogelijkheden, wandelingen, het mooie weer en het leuke verblijf. (H. Weyns)